Vremea 26 iulie. Prognoza meteo anunță ploi masive. Când e prima zi de canicula

Vremea din 26 iulie este instabilă. Prognoza meteo anunță ploi masive în aproape toată țara. Canicula se lasă iar așteptată. Când va fi prima zi de caniculă.

vremea 26 iulie

Vremea din 26 iulie este instabilă. Prognoza meteo anunță ploi masive în aproape toată țara. Canicula se lasă iar așteptată. Când va fi prima zi de caniculă.

Potrivit vremea.ro, joi se vor semnala averse de ploaie însoțite de descărcări electrice în aproape toată țara, iar răzleț va cădea și grindină de dimensiuni mici și medii. În mod izolat cantitățile de apa mai pot ajunge până la 20-30 de mm, mai ales în zonele sud-estice și la munte.

Vântul va suflă slab în cea mai mare parte a țării, cel mult slab până la moderat în vestul extrem. Maximele termice vor urcă la prânz până spre 25-30 de grade în Transilvania și Maramureș, 27-32 de grade în Banat, Crișana și Oltenia, 29-33 de grade în Muntenia și Dobrogea (cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în sudul litoralului) și 25-30 de grade în Moldova.

Vremea București, 26 iulie 2018

Potrivit vremeaido.ro, vremea din București anunță furtuni cu fulgere izolate atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. Temperaturile maxime vor atinge 28°C, iar cele minime vor fi de 20°C. Vântul suflă moderat, cantitățile de apă sunt de 3 l/m² pe timpul zilei, respectiv 3 l/m² pe timpul nopții. Vremea la București se anunță ploiasă până la finalul lunii. Prima zi de caniculă la București ește așteptată pe data de 2 august.

Vremea la munte, 26 iulie 2018

Și la munte sunt așteptate furtuni cu fulgere, temperaturile se încadrează între 25°C și 16°C. Vântul suflă moderat. Cantitățile de apă sunt mari, atingând, ziua - 6 l/m², iar noaptea 2 l/m².

Va continua să plouă până la finalul lunii iulie, prima zi de caniculă fiind prognozată de meteorologi pentru joi, 2 august 2018.

Pentru fenomenele meteo neobișnute din țara noastră și pentru vara atipică pe care o trăim în prezent, meteorologii ANM au venit și cu o explicație științifică. Iată de ce sunt atâtea ploi și inundații într-o vreme în care ne așteptam la zile de caniculă și secetă.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri