Antena Căutare

VREMEA 27 ianuarie. Va fi mai cald decât în mod normal în toată țara

VREMEA 27 ianuarie. În prima zi din weekend, cerul va fi în general variabil, cu unele înnorări în sud-estul țãrii și în extremitatea de est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse.

VREMEA 27 ianuarie. În prima zi din weekend, cerul va fi în general variabil, cu unele înnorări în sud-estul țãrii și în extremitatea de est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Pe timp de zi, se vor înregistra temperaturi puțin mai ridicate decât normalul perioadei.

Regimul termic diurn va fi uşor mai ridicat în vest, nord-vest, centru, precum şi în zonele de deal şi munte, în timp ce în restul teritoriului va fi apropiat de normal. Noaptea şi dimineaţa vremea va fi geroasã în depresiuni şi izolat în regiunile extracarpatice.

VREMEA 27 ianuarie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 şi 10 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în estul şi sud-estul ţãrii, dar probabilitatea pentru precipitaţii va fi redusã.

Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu intensificãri trecãtoare în sudul Banatului. În zonele joase de relief, mai ales dimineaţa şi noaptea, local va fi ceaţã, potrivit Meteoplus.

Articolul continuă după reclamă
TRAGEDIE în Buzău! Răpusă de depresie, o tânără de 23 de ani, mam aunei fetițe de un anișor, și-a pus capăt zilelor... VREMEA 27 ianuarie București: Plăcut în weekend, însă vor urma temperaturi extreme...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță
Super Neatza, 26 iunie 2024. Cum să gestionezi timpul liber al copiilor în vacanță Miercuri, 26.06.2024, 09:29
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x