Antena Căutare

Vremea 28 mai. Prognoza meteo aduce vești bune! Scăpăm de ploi

Vremea din 28 mai aduce vești bune pentru a doua zi de Rusalii. Prognoza meteo anunță că scăpăm de ploi, iar temperaturile devin caniculare.

Vremea 28 mai. Prognoza meteo aduce vești bune! Scăpăm de ploi
vremea 28 mai 2018

Vremea din 28 mai aduce vești bune pentru a doua zi de Rusalii. Prognoza meteo anunță că scăpăm de ploi, iar temperaturile devin caniculare.

Potrivit ANM, luni, în a treia zi de minivacanță de Rusalii, în sudul țării temperaturile cresc spectaculos și sunt semne de caniculă. Maximele vor fi de 28 – 30 de grade Celsius.În estul României, de asemenea, va fi mai cald, cu temperaturi între 26 – 28 de grade Celsius. În vestul țării, de asemenea, vor fi temperaturi ridicate. La amiază vor fi 26 – 29 de grade. În centrul țării maximele vor fi în jurul de 26 de grade Celsius.

Vremea 28 mai în București

Potrivit vremea.ro, în Capitală vremea se anunță aproape caniculară. Temperaturile cresc simțitor și ajung la maxime de 27°C, iar minimele la 14°C. De asemenea, scăpăm de ploi în a a doua zi de Rusalii, vântul bate din direcția NE cu o viteză între 15 şi 25 km/h. Vremea continuă să fie frumoasă toată săptămâna, temperaturile depășind chiar 30 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 28 mai la munte

Vreme caldă și la munte, ploile nu-și vor face simțită prezența în a doua zi de Rusalii. maxima zilei va fi de 24°C, iar minima de 9°C. Cerul se menține în mare parte senin și nu sunt șanse de precipitații.

Vremea pe litoral în ziua de luni, 28 mai, va fi mai caldă ca zilele trecute și maximele vor urca până la 24-27 de grade Celsius. Şansele de ploaie vor fi reduse la mare în perioada următoare, însă vântul va ieşi adesea în evidenţă. Apa mării va avea cel mult 22 de grade.

De marţi, vremea va deveni frumoasă în aproape toată ţara, iar maximele se vor situa între 22 și 23 de grade Celsius la malul mării şi 31 de grade în regiunile vestice.

sursa: vremea.ro, inmh, sursa harta: vremeaido.ro,

Cum va fi vremea astăzi, în prima zi de Rusalii! Meteorologii au făzut primele avertizări: furtuni, vijelii, grindină... Prognoza meteo săptămâna viitoare. Vreme de vară. Temperaturi +30 de grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x