Antena Căutare

Vremea 29 mai. Prognoza meteo anunță soare. Când se schimbă vremea

Vremea din 29 mai aduce soare și caldură în toare regiunile țării. Prognoza meteo anunta veșto bune, pentru ziua de marți, insa ne avertizează că ploile revin săptămâna asta. 

Vremea 29 mai. Prognoza meteo anunță soare. Când se schimbă vremea
Vremea 29 mai

Vremea din 29 mai aduce soare și căldură în toare regiunile țării. Prognoza meteo anunță veșto bune, pentru ziua de marți, însă ne avertizează că ploile revin săptămâna asta.

Potrivit vremea.ro, marți, cerul va fi mai mult senin în jumătatea vestică a țării, în timp ce în est în cursul prânzului vor apărea unele dezvoltări noroase cumuliforme, însă doar cu totul izolat vor cădea averse slabe de ploaie.

Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab până la moderat în restul zonelor țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în Luncă Dunării și în sudul Banatului.

După ce luni, specialiștii de la ANM au anunțat cod galben de ploi în mai multe județe din țară, marți, instabilitatea termică se menține. Vor veni zile cu soare, dar, ploile revin în toată țara la finalul acestei săptămâni.

Vremea din 29 mai în București

În Capitală, cerul se menține în mare parte senin, va fi soare temperaturi ridicate. Maxima zilei va fi 28°C, iar minima de 15°C. Nu va ploua, iar viteza vântul va fi între15 şi 25 km/h, pe direcția NE.

Prognoza meeto pentru 29 mai la munte

Nici la munte nu sunt prognozate precipitații, iar cerul se va menține în mare parte senin. Maxima zilei va fi 25°C, iar minima de 11°C. Vântul bate pe direcția ENE cu o viteză între 10 şi 15 km/h.

Prognoza meteo anunță ca vremea se schimbă de vineri, când ploile revin în toată România.

surse: vremea.ro, inmh

Accident teribil în județul Timiș! Cinci persoane au murit în urma impactului violent, iar un copil a fost rănit ... ZILE LIBERE 2018. Când este următoarea minivacanţă şi ce zile de sărbătoare legală mai sunt până la sfârşitul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x