Antena Căutare

Vremea care a speriat și meteorologii! Maxima zilei bate orice record: 21 de grade Celsius, temperatura în lună de iarnă

Vremea continuă să ne surprindă. A fost cea mai călduroasă zi de februarie din ultimii ani, cu temperaturi record de până la 21 de grade Celsius. Pe litoral, s-a deschis deja sezonul. Sunt turişti veniţi cu cortul care au făcut baie în mare ca într-o zi de vară autentică. În cealaltă jumătate a ţării, au fost ploi şi vânt. Iar din această noapte, vremea urâtă va cuprinde întreaga ţară.

Vremea continuă să ne surprindă. A fost cea mai călduroasă zi de februarie din ultimii ani, cu temperaturi record de până la 21 de grade Celsius. Pe litoral, s-a deschis deja sezonul. Sunt turişti veniţi cu cortul care au făcut baie în mare ca într-o zi de vară autentică.

În cealaltă jumătate a ţării, au fost ploi şi vânt. Iar din această noapte, vremea urâtă va cuprinde întreaga ţară.

3 februarie 2018. Este ziua care a bătut toate recordurile. Pe litoral, doi turişti au dat startul sezonului estival cu trei luni înainte de termen. La 16 grade Celsius, au făcut baie în mare şi s-au bronzat, în slip, lângă cortul de pe plajă.

Meteorologii spun că temperaturile zilei le-au depăşit şi cu 18 grade Celsius pe cele normale. Au fost chiar şi 21 de grade în Dolj, 18 grade în Turnu Măgurele, iar în Capitală, Călăraşi şi Hârşova, 17 grade Celsius.

Scene uluitoare în Capitală! Un șofer a provocat un carambol pe șosea, pentru că se bătea cu iubita în mașina aflată în ... Se schimbă LEGEA!? Liber la depășirile pe linie continuă: Șoferii nu vor mai fi sancționați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x