Antena Căutare

Când scăpăm de gheața care a pus stăpânire pe Capitală și pe alte 18 județe! Anunțul de ultimă oră făcut de meteorologi: ”Mai durează...”

Următoarele zile vor aduce temperaturi ridicate și nu se vor mai semnala precipitații, conform meteorologului Alina Șerban, care a vorbit despre evoluția vremii la Antena 3. 

Următoarele zile vor aduce temperaturi ridicate și nu se vor mai semnala precipitații, conform meteorologului Alina Șerban, care a vorbit despre evoluția vremii la Antena 3.

Meteorologul Alina Șerban a vorbit exclusiv, la Antena 3, despre evoluția vremii în zile următoare. Alina Șerban susține că temperaturile vor crește treptat și nu vom mai avea parte de precipitații.

”Deocamdată, nu mai avem precipitații, ceea ce este o veste bună. Încă un plus este faptul că temperaturile cresc treptat, de la o zi la altă, iar la mijlocul săptămânii următoare vom putea ajunge la temperaturi de 9-10 grade, în Capitală, iar în Dobrogea la 13-14 grade.

Este greu de estimat în cât timp se va topi gheața deja existentă. Dacă temperaturile cresc treptat, temperaturile minime pentru această noapte sunt încă negative. Abia de luni spre marți ne așteptăm la o încăzlire cât de cât semnificativă. În partea de sud-est a teritoriului nu mai avem precipitații.

În fiecare zi se vor mai adăuga 2-3 grade pentru regiunile.

Insist pe faptul că temperaturile din această noapte și de mâine noapte vor fi încă negative, ce vor atinge chiar și -10 grade, în zona Moldovei.

În Capitală, la noapte vom avea -4 sau -5 grade”, a declarat Alina Șerban, la Antena 3.

Teribil! Șoferul care a fugit după ce a lovit cu maşina un microbuz cu 12 persoane, găsit beat, într-un bar! Opt oameni,... Se dau bani de la Primărie! Ce trebuie să facă românii ca să primească între 1.000 și 5.000 de lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x