Antena Căutare

Vremea de Paşte: Cum va fi în Noaptea de Înviere în Bucureşti şi în ţară. Luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă. Unde vor fi temperaturi chiar și de 25 de grade

În Noaptea de Înviere vor fi între 4 şi 9 grade Celisius în majoritatea regiunilor din ţară și, potrivit meteorologilor, nu va ploua. În prima zi de Paşte, vor fi, în medie, 19-20 de grade, iar luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

În Noaptea de Înviere vor fi între 4 şi 9 grade Celisius în majoritatea regiunilor din ţară și, potrivit meteorologilor, nu va ploua. În prima zi de Paşte, vor fi, în medie, 19-20 de grade, iar luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă, cu temperaturi de până la 25 de grade Celsius.

Alina Şerban, meteorolog în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), a declarat că ploile vor mai apărea, sâmbătă, doar cu caracter local prin nordul teritoriului şi în zonele montane, iar în restul ţării cerul se va degaja, însă, temperaturile vor fi comparabile cu cele de vineri, între 11 şi 20 de grade la nivel naţional.

„Duminică se încălzeşte uşor în regiunile intracarpatice, în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania, unde la amiază valorile termice vor trece de 20 de grade Celsius, însă, în celelalte regiuni, între 14 şi 20 de grade. De asemenea, va fi vânt în partea de sud a teritoriului. În noaptea de Înviere va fi frumos ca aspect, fără precipitaţii, cu temperaturi situate între 4 şi 9 grade şi 7-8 grade în zona Capitalei”, a mai precizat meteorologul.

Potrivit sursei citate, luni va fi cea mai frumoasă zi din această perioadă, cu temperaturi de peste 20 de grade şi chiar 25 de grade în zonele vestice.

Piromanul care a incendiat cele opt maşini în Capitală a fost prins de către poliţişti. Bărbatul suferă de TULBURĂRI psi... PAȘTE 2018. Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă în România în această seară...
Stratul de ceară de pe mere. Ce spun specialiștii despre el și cum poate fi eliminat
Fructele din supermarketuri sunt frumoase. Au o formă atât de uniformă, sunt atât de...
Horoscopul zilei de 23 martie 2023. Racii au parte de o zi minunată. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 23 martie 2023 spune că Racii se vor bucura de clipe și momente care le vor...
Parteneri
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x