Antena Căutare

Vremea frumoasă din mijlocul iernii, dezastru pentru agricultură. Legumele şi fructele, mai scumpe chiar şi cu 20%

E o vreme splendidă, dar asta nu ar trebui să ne bucure. Ianuarie e pe final, nu am văzut zăpadă în multe locuri din ţară, iar în acest weekend temperaturile urcă până la 14 grade celsius. Anomaliile vremii îi înspăimântă pe agricultori.

Vremea frumoasă din mijlocul iernii, dezastru pentru agricultură. Legumele şi fructele, mai scumpe chiar şi cu 20% Galerie
Scumpiri din cauza iernii calde

Ar putea fi cel mai secetos an din ultimele două decenii. O parte dintre culturi sunt compromise. Asta înseamnă că vom cumpăra legume şi fructe mai scumpe chiar şi cu 20 la sută.

În luna Decembrie, România nu a avut un sol suficient de umed. Aceeasi situatie si mai multe zone din Europa centrală şi de est. Din cauza secetei, agricultorii spun ca in acest an, legumele se vor scumpi.

Vom plati mai mult chiar și pentru pâine, căci grâul s-ar putea scumpi cu zece procente. Și cartoful românesc ne va costa mai mult, acesta se va scumpi cu 10-15%.

Alergia la antibiotic i-a adus moartea! Bărbatul din Alba s-ar fi tratat singur pentru o durere în gât... Gripa, alertă la camerele de gardă. Părinții își duc copiii în mediul în care riscă să se îmbolnăvească și mai tare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x