VREMEA din 24 februarie nu ține cu noi. Ger în toată țara de Dragobete

VREMEA 24 februarie 2018, România. Sâmbătă, 24 Februarie 2018, vremea va fi în continuare rece. Temperaturile vor fi scăzute în toată țara, fiind ceva mai frig în centrul și în nordul teritoriului.

VREMEA 24 februarie 2018, România. Sâmbătă, 24 Februarie 2018, vremea va fi în continuare rece. Temperaturile vor fi scăzute în toată țara, fiind ceva mai frig în centrul și în nordul teritoriului.

Meteorologii anunță temperaturi scăzute. Pe parcursul zilei, pe arii restrânse, la munte, în nord și în nord-est și cu totul izolat în rest va ninge, iar în nord-vest vor fi precipitații mixte.

În regiunile nordice și estice precum și la munte, vor predomina ninsorile. Izolat vor fi condiții de formare a poleiului.

Vremea, 24 februarie, în țară. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în Banatul și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor avea valori de la -3 grade în nordul Moldovei, până în jur de 7 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra între -9 și 2 grade.

VREMEA 24 februarie, Bucuresti. Înnorările accentuate vor persista, iar începând cu orele serii temporar va ninge. Vântul va sufla slab și moderat pe parcursul zilei, apoi treptat se va intensifica urmând a sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 1…2 grade, iar cea minimă de -4…-3 grade.

Foto: Facebook

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri