Antena Căutare

Litoralul românesc, lovit de o furtună violentă! Zeci de mașini și apartamente au fost distruse vijelia care a durat zeci de minute

Vremea extremă s-a întors şi a lovit cu o forţă devastatoare. Seara trecută, Litoralul a fost pur şi simplu măturat de o furtună extrem de violentă.  Apartamente şi zeci de maşini au fost distruse după ce vijelia a smuls un acoperiş şi a împroşcat ţiglele peste un cartier întreg, a rupt o schelă şi a doborât mai mulţi copaci.

Vremea extremă s-a întors şi a lovit cu o forţă devastatoare. Seara trecută, Litoralul a fost pur şi simplu măturat de o furtună extrem de violentă. Apartamente şi zeci de maşini au fost distruse după ce vijelia a smuls un acoperiş şi a împroşcat ţiglele peste un cartier întreg, a rupt o schelă şi a doborât mai mulţi copaci.

Pe mare a fost filmată o tornadă, în timp ce pe nisip era furtună. Autorităţile au dat, din nou, cu stângul în dreptul. Au încurcat codurile, iar mesajul RO alert a fost emis după urgie. Nici alte zone din ţară nu au scăpat de capriciile vremii

Ca să vă puteţi imagina forţa cu care a lovit furtuna în această seară reține-ți că un acoperiş a fost smuls de vântul care a suflat cu peste 100 de kilometri la oră şi a fost izbit de cealaltă parte a străzii de acest bloc.

Iar dezastrul nu s-a oprit aici. Şi nu doar arborii smulţi de vijelie au făcut pagube mari. O schelă montată pe un bloc din Mamaia s-a prăbuşit peste maşinile turiştilor.

Apartamente afectate, zeci de maşini distruse şi peste 150 de apeluri la 112. Este bilanţul urgiei care a generat haos în mai puţin de o oră. În judeţul Constanţa s-a emis o avertizare nowcasting, dar codul portocaliu a fost încurcat cu cel roşu, iar mesajul RO-alert a fost trimis abia după ce furtuna a făcut ravagii. Este anchetă acum. Reprezentanţii ISU Dobrogea şi-au cerut scuze, iar angajatul vinovat ar putea fi cercetat disciplinar.

Avocatul familiei Melencu, primele declarații: ”Anchetatorii nu ne spun nimic. Nu știm dacă s-au prelevat probe ADN!”... Mesajul uluitor primit de Gheorghe Dincă pe telefon: ”Știm că fata este la tine!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x