Antena Căutare

Vremea ne surprinde din nou! După NINSORI și PLOI, apar primele semne de primăvară! VREMEA ÎN WEEKEND

Meteorologii au anunțat pentru sâmbătă și duminică o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de până la 10 grade în anumite zone ale țării.

Meteorologii au anunțat pentru sâmbătă și duminică o încălzire a vremii, cu temperaturi maxime de până la 10 grade în anumite zone ale țării.

„Într-adevăr, are loc o încălzire a vremii. Sâmbătă o să avem temperaturi maxime între -4 grade în Moldova și 10 grade în Banat și Crișana. În noaptea de sâmbătă spre duminică pot fi și valori sub -10 grade – în depresiunile Carpaților Orientali, spre -14 grade. Dar vor fi și temperaturi nocturne pozitive, până la 2 grade în Dealurile de Vest”, a declarat pentru Mediafax meteorologul de serviciu Dinu Mărășoiu.

VREMEA ÎN WEEKEND. De temperaturi mai ridicate vom avea parte și duminică

Duminică, încălzirea vremii continuă, ca urmare, în toată țara, temperaturile maxime se vor situa între 0 grade în nordul Moldovei și 12 grade în vestul Olteniei. În aceste două zile, și în București se va resimți această încălzire. E adevărat că este ceva mai lentă. Sâmbătă, maxima va fi cam de 5-6 grade, iar noaptea rămâne destul de rece, o minimă de -5 grade. Duminică avem și aici o creștere, spre 7 grade – ziua. Minima nopții de duminică spre luni va fi de -2 grade”, a mai spus meteorologul.

De asemenea, în nordul țării pot apărea precipitații slabe duminică seara sau în noaptea de duminică spre luni.

Atenție mare, șoferi! Ceaţă densă în mai multe judeţe din ţară. Traficul auto se desfăşoară dificil!... Ministerul Educației, îngrijorări majore! Mai multe şcoli riscă să fie închise din cauza costului per elev, calculat gre...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x