Căutare Live

Vremea nu ţine cu noi! Când vom scăpa de ploi şi vânt!

Dacă v-aţi uitat umbrele acasă, s-ar putea să nu fi fost o decizie prea bună, căci veţi avea nevoie de ele! Nu scăpăm de ploi prea curând, dar temperaturile vor fi din ce în ce mai ridicate. Cel mai probabil, vineri va fi o zi frumoasă!

Dacă v-aţi uitat umbrele acasă, s-ar putea să nu fi fost o decizie prea bună, căci veţi avea nevoie de ele! Nu scăpăm de ploi prea curând, dar temperaturile vor fi din ce în ce mai ridicate. Cel mai probabil, vineri va fi o zi frumoasă!

La noapte vor fi ploi torenţiale, descărcări electrice şi vânt, la început la munte şi în regiunile estice, apoi şi în restul ţării, dar cu precădere în vest şi sud-vest. Cantităţile de apă vor depăşi izolat 35 l/mp şi va cădea grindină. Temperaturile minime vor fi însă plăcute şi se vor încadra între 11 şi 19 grade Celsius.

LUNI, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării. Vor fi averse cu tunete şi fulgere, vijelii şi chiar căderi de grindină. Ploile vor avea şi caracter torenţial, aşa că în intervale scurte de timp se pot strânge peste 45...50 de litri de apă pe metru pătrat. Temperaturile vor fi uşor mai scăzute decât cele normale în această perioadă, cu maxime cuprinse între 16 şi 26 de grade.

Vremea va rămâne ploioasă şi marţi, în aproape toată ţara, dar temperaturile vor începe să crească uşor. Miercuri, ploile de vară vor apărea pe spaţii ceva mai mici, iar în sud, unde orele însorite vor fi mai numeroase, maximele vor atinge 30 de grade Celsius. Joi, astfel de valori se vor depăşi frecvent în majoritatea regiunilor şi doar vântul alert va mai răcori puţin atmosfera.

BUCUREȘTI

Va ploua şi în Capitală, posibil abundent, mai ales la începutul nopţii. Aversele vor fi însoţite de tunete, fulgere şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Minima termică se va situa în jurul valorii de 16 grade.

Bucureştenii vor avea parte şi luni de ploi şi fenomene electrice. Cantităţile de apă vor fi mai însemnate, iar vântul va avea unele răbufniri. În aceste condiţii, vremea se menţine răcoroasă, iar maxima se va situa în jurul valorii de 24 de grade Celsius. Presiunea aerului va continua să scadă.

La fel de instabilă va fi atmosfera şi pe parcurul zilei de marţi, dar de miercuri vremea devine frumoasă şi călduroasă. La mijlocul săptămânii temperaturile vor urca până la 33 de grade, iar în timpul nopţilor minimele nu vor scădea sub 15 grade Celsius.

BAC 2016! Ce ar putea să-ți pice la oral: posibile SUBIECTE la Limba și literatura română: "Ce înseamnă pentru tine... Nici elevii nu mai înţeleg ce se întâmplă! Nu vor mai avea vacanţă de trei luni? Se modifică structura anului şcolar...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri