Antena Căutare

Vremea se incalzeste in toata tara. Sfarsitul lunii noiembrie aduce temperaturi de pana la 18 grade Celsius

Vremea se va incalzi in majoritatea zonelor tarii, iar temperaturile maxime vor ajunge si la 18 grade Celsius pana spre inceputul lunii decembrie, in timp ce pe timpul noptilor termometrele vor indica, in general, temperaturi de peste zero grade Celsius, potrivit unui comunicat al ANM. De la 1 decembrie, valorile termice maxime vor scadea pana la o medie de 2 grade Celsius, in timp ce minimele se vor situa sub nivelul de zero grade Celsius.

Vremea se incalzeste in toata tara. Sfarsitul lunii noiembrie aduce temperaturi de pana la 18 grade Celsius
| intact images

Pentru zona Munteniei, vremea se va incalzi pana in data de 29 noiembrie, cand maximele termice vor atinge in medie, valori de 18 grade Celsius. Temperaturile diurne vor scadea treptat, ajungand la valori medii in jur de 6 grade, in perioada 6-9 decembrie. Temperaturile minime vor fi pozitive in special in intervalul 29 noiembrie-4 decembrie, cand se vor situa in medie intre 4 si 7 grade, dupa care vor scadea usor sub zero grade. Probabilitatea de ploaie va fi redusa in ultimele doua zile ale lunii noiembrie, dar incepand din 2 decembrie va ploua temporar. Sansele de lapovita vor fi extrem de reduse in ultimele zile ale intervalului.

La munte, intre 26 si 30 noiembrie valorile termice maxime se vor situa in medie la valori de 6-8 grade Celsius. Incepand cu prima zi a lunii decembrie, vremea se va raci, astfel ca temperaturile maxime vor cobori pana in jur de -2 grade in perioada de 5-9 decembrie. Temperaturile minime vor fi preponderent negative, dar incepand din 4 decembrie se vor situa intre -8 si -6 grade Celsius. De la sfarsitul lunii noiembrie si pana pe 9 decembrie vor fi posibile precipitatii, in general, slabe cantitativ, la inceput sub forma de ploaie, apoi indeosebi sub forma de lapovita si ninsoare.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Repetitiile pentru Ziua Nationala au paralizat traficul in Bucuresti... Vremea se incalzeste in toata tara! Sfarsitul lui noiembrie aduce temperaturi de 18-19 grade...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x