Antena Căutare

Vremea se incalzeste usor in majoritatea zonelor tarii

Vremea se incalzeste usor in urmatoarele zile in majoritatea zonelor tarii. Joi, temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse intre -1 si 8 grade si minime intre -10 si 0 grade, mai scazute in nordul Moldovei si in zonele depresionare.

Cerul va fi variabil, cu innorari in regiunile vestice si sudice. Izolat va ninge slab, in special in zona montana, iar in partea de sud-est a teritoriului, indeosebi pe parcursul zilei, pe arii restranse vor fi mai ales lapovite si fulguieli, potrivit Mediafax.


La Bucuresti, cerul va prezenta innorari, mai ales ziua, cand trecator este posibil sa fulguiasca.

Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 3...4 grade, iar cea minima va fi de -5...-3 grade.

Vineri, vremea se va incalzi usor. Cerul va fi temporar noros ziua si variabil noaptea, iar trecator si izolat va mai fulgui la munte, iar in extremitatea de sud-vest si sud-est vor fi posibile precipitatii slabe mixte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 10 grade, iar cele minime, in general, intre -10 si 0 grade. Izolat, in zonele joase, dimineata si noaptea va fi ceata.

Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii l-a amendat pe Gigi Becali in cazul Raed Arafat... Cutremur cu magnitudinea de 3,4 in Romania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x