Antena Căutare

Vremea se incalzeste usor in urmatoarele zile. Vezi prognoza pentru miercuri si joi!

Vremea isi continua procesul de incalzire in urmatoarele zile. Miercuri, in vestul si sud-vestul tarii va fi usor innorat, si va ploua slab, dar izolat.

Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari ziua in Banat, Moldova, sudul Crisanei si vestul Olteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, usor mai coborate, spre -3 grade, in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma.

In Capitala, cerul va fi variabil, cu innorari spre sfarsitul intervalului, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 16...17 grade, iar cea minima de 3...5 grade.

JOI

Vremea va fi in general instabila in jumatatea de vest a tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, spre seara si noaptea.

Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in vestul teritoriului si in regiunile estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 9 grade.


VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE!

Cum sa te feresti de hotii de buzunare in perioada sarbatorilor... Marmureanu: „Vine un cutremur extrem de puternic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x