Antena Căutare

Vremea se schimbă! Anunțul de ultimă oră făcut de meteorologi! Iată când scăpăm de gerul năprasnic

Ninsorile abundente de la începutul săptămânii au adus temperaturi scăzute cu mult sub 0 grade, însă după ce gerul năprasnic a pus stăpânire pe întreaga țară, meteorologii au vești bune.

Ninsorile abundente de la începutul săptămânii au adus temperaturi scăzute cu mult sub 0 grade, însă după ce gerul năprasnic a pus stăpânire pe întreaga țară, meteorologii au vești bune.

Începând de astăzi, vremea se încălzește ușor, temperaturile ajungând la 5 grade cu plus mâine, însă în anumite zone ale țării.

Totuși, veștile bune nu par să țină mult, căci la începutul săptămânii viitoare, vremea se va răci din nou, deoarece un val de mase de aer polar va aduce iarăşi gerul noaptea şi dimineaţa.

Oltenia, Muntenia și Transilvania se vor afla și astăzi sub ”zodia frigului”, unde cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-estul ţării şi în zonele de munte, unde doar cu totul izolat va fulgui.

Spre seară în extremitatea nordică a ţării izolat va ninge slab. Maximele vor fi cuprinse între - 8...-7 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 4...5 grade în dealurile subcarpatice.

Ger în București

Chiar dacă valorile din termometre vor urca puțin, în Capitală, vremea este rece. Dimineaţa se vor înregistra -13, -11 grade şi condiţii de ceaţă, iar la amiază, in jur de -4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei.

La munte, deşi valorile termice vor creşte faţă de ieri, vremea se va menţine rece pentru această dată, local geroasă, mai ales dimineaţa. Vor fi 2 grade la Paltinis, 1 grad la Sinaia, -1 grad la Stâna de Vale, -2 grade la Predeal si Semenic si -5 la Cahlau Toaca.

Stratul de zapada masoara 103 cm la Balea Lac, Sinaia 45 de cm, 32 Predeal, 36 la Straja, 13 la Poiana Brasov.

Sâmbătă, 3 ianuarie, temperaturile maxime, pozitive, cu excepţia depresiunilor, ajung la 5 grade la Piteşti şi Tulcea. Se vor semnala precipitaţii slabe, în regiunile vestice, nordice şi centrale şi pe arii mai restrânse în sud-est. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare în Maramureş, Transilvania şi zonele munte şi mixte în restul teritoriului, favorizând local apariţia poleiului.

Avertizare de ULTIMĂ ORĂ din partea meteorologilor! Cum va fi VREMEA în primele zile din 2015... România, zguduită din nou la început de an! Un cutremur s-a produs astăzi, în Muntenia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x