Antena Căutare

Vremea se răcește drastic! Vânt, ploi și temperaturi scăzute, în mai multe regiuni din țară

Ultimele zile au adus temperaturi de peste 20 de grade în mai multe zone din țară, însă vremea se răcește drastic în următoarele ore, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Potrivit sursei citate, temperaturile din termometre vor scădea drastic, dar se vor înregistra și intensificări ale vântului și ploi.

ALERTĂ! S-A TRAS LA RAHOVA! 37 DE PERSOANE AU FOST ARESTATE

Cerul este înnorat în sudul țării, unde izolat se înregistrează averse de ploaie. Vântul suflă slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură şi local în Muntenia, Moldova şi Dobrogea. La ora 09 se înregistrau valori termice cuprinse între 2 grade la Topliţa şi 14 grade la Băile Heculane, potrivit Antena 3.

De asemenea, vremea se va răci și în jumătatea de sud a țării, unde se vor înregistra maxime cuprinse între 11 și 20 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sud-vestice, iar în prima parte a zilei şi în cele sudice, unde pe arii restrânse va ploua. În Carpaţii Meridionali, la altitudini mari, se vor semnala precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în zona de munte, precum şi în sud, est şi local în vest.

În Capitală, cerul este noros, iar în unele cartiere plouă . Vântul suflă moderat. La ora 09 se înregistrau 10 grade la Filaret şi 9 grade la Băneasa şi la Afumaţi.

Astăzi, în București vremea se va răci accentuat, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade. Cerul va avea înnorări mai ales în prima parte a zilei şi trecător, la începutul intervalului, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat.

Eugen Iancu, după ce Dan Puric a vorbit despre "haimanalele" de la Colectiv: Domnule Dan Puric, eu şi copilul ... România, tot mai aproape de vârful pandemiei de coronavirus. Scenariul sumbru luat în calcul de autorități: ”Nerespectar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x