Căutare Live

Vremea se va raci in toate zonele tarii. Vezi prognoza pentru urmatoarele zile!

Vremea se schimba in urmatoarele zile in toate zonele tarii. Temperaturile vor atinge cotele normale ale perioadei. Cele maxime vor fi cuprinse, in general, intre 8 si 18 grade, iar cele minime intre -5 si 5 grade, mai scazute in depresiuni, relateaza Mediafax.

Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in est si sud-est, precum si la munte, dar conditiile pentru precipitatii vor fi reduse.


Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte, in Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si temporar in celelalte regiuni. Local in nordul si in centrul teritoriului si izolat in rest se va produce bruma.

La Bucuresti, vremea se va raci, astfel incat temperatura maxima va fi in jur de 15 grade, iar cea minima de 1...3 grade, valori normale pentru aceasta perioada din an. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare, iar vantul va sufla slab si moderat.

Marti

Cerul va fi variabil si cu innorari temporare. In nordul, centrul si estul tarii, mai ales seara si noaptea, pe arii restranse va ploua slab. Vantul va fi moderat, cu intensificari locale, temporare in majoritatea zonelor.

In zona montana vor fi precipitatii locale, mixte, iar vantul va sufla tare, in special pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 17 grade, iar cele minime intre -3 si 7 grade.

foto: Intact Images

VIDEO! Urmarire cu focuri de arma in judetul Constanta... VIDEO! Un autocar plin cu pasageri a luat foc pe DN1...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri