Căutare Live

Vremea se va schimba total la final de săptămână. Ce spun meteorologii: Se răcește brusc și va ploua

Temperaturile mai degrabă de început de vară decât de aprilie vor începe să scadă de vineri, spun meteorologii, mai întâi în partea de vest a țării și, ulterior, în toată România. Ploile își vor face și ele apariția spre finalul săptămânii, anunță ANM.

Temperaturile mai degrabă de început de vară decât de aprilie vor începe să scadă de vineri, spun meteorologii, mai întâi în partea de vest a țării și, ulterior, în toată România.

Ploile își vor face și ele apariția spre finalul săptămânii, anunță ANM.

”Se vor înregistra maximie, vineri, de peste 20 de grade însă în mod izolat. Sâmbătă și duminică va fi o ameliorare sub aspectul precipitațiilor. Va fi o încălzire ușoară în regiunile sud-vestice, unde temperaturile vor urca la 23 de grade. În general vor fi temperaturi cuprinse între 15-18 grade, chiar și în zona Capitalei”, a declarat Alina Șerban, meteorolog, la Antena 3.

Alertă în România! Bacterie periculoasă pentru organismul uman, găsită în cartofii care urmau să fie comercializați în m... Datele a peste 110.000 de români au ajuns în mâinile Cambridge Analytica! Anunțul oficial făcut de reprezentanții Facebo...
Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x