VREMEA,1 FEBRUARIE. Schimbări de temperatură în România! Ce ne așteaptă

Schimbările climatice sunt îngrijorătoare, având în vedere că, în unele regiuni diferențele de temperatură sunt  chiar cu 15 grade mai mari decât cele normale

Vremea, 1 februarie 2018. În România, temperaturile se vor menține mai ridicate decât în mod normal pentru această dată.

Schimbările climatice sunt îngrijorătoare, având în vedere că, în unele regiuni diferențele de temperatură sunt chiar cu 15 grade mai mari decât cele normale. .

Prognoza meteo 1 februarie. Valorile maxime se vor încadra între 6 grade in estul Transilvaniei și 15 grade in dealurile Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade. Nebulozitatea se va accentua și treptat, mai ales în partea a doua a intervalului, precipitațiile vor cuprinde cea mai mare parte a țării.

Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană, unde la rafală se vor depăși viteze de 80...90 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.

Trecător, în depresiuni, vor fi condiţii de polei. Temperaturile minime se vor încadra între -7 şi 3 grade. Dimineaţa, se va semnala ceaţă, mai ales în sud-est.

Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara, Cluj-Napoca, Craiova.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri