Antena Căutare

Weekend: Cod Galben de ploi si vijelii in toata tara!

Meteorologii au emis, vineri, o atentionare Cod Galben de ploi, descarcari electrice si vijelii pentru majoritatea regiunilor. Atentionarea este valabila in intervalul 15 mai, ora 14:00 - 16 mai, ora 09:00.






PROGNOZA METEO PENTRU WEEKEND-UL 14-16 MAI

IN TARA

Vineri
Vremea va fi usor instabila. Innorari accentuate, local averse si descarcari electrice, se vor semnala in cursul zilei in nordul, centrul si nord-estul tarii, precum si in zona de munte, iar in a doua parte a noptii in sud-vest. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilitatii se vor semnala izolat. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime se vor incadra intre 18 si 28 de grade, iar cele minime intre 9 si 17 grade, usor mai coborate in depresiunile intramontane

Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data, dar va deveni instabila in toate regiunile. Innorarile se vor accentua si mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului si vor fi conditii de grindina. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate, in special in regiunile vestice, sud-vestice si la munte. Temperaturile maxime se vor incadra intre 20 si 28 de grade, usor mai ridicate in Baragan, iar cele minime intre 10 si 18 grade.

Duminica
Vremea se va raci accentuat si se va mentine instabila in regiunile vestice, centrale si nordice, unde vor fi innorari, ploi cu caracter de aversa si descarcari electrice. In restul teritoriului, cerul va fi temporar noros, iar manifestarile asociate instabilitatii atmosferice se vor semnala pe arii restranse. Vantul va sufla moderat, iar la munte va prezenta intensficari. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 15 si 25 de grade, iar cele minime intre 5 si 13 grade.

IN BUCURESTI


Vineri
Vremea va fi in general frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 11-13 grade.

Sambata
Vremea va fi calda, dar va deveni instabila. Innorarile se vor accentua, iar in cursul dupa-amiezii si al noptii vor fi averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului. Temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima va fi de 14 ... 16 grade.

Duminica
Cerul va fi temporar noros si mai ales dupa-amiaza vor fi conditii de averse si descarcari electrice. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura aerului va marca o scadere, astfel incat maxima se va situa in jurul valorii de 24 de grade, iar cea minima va fi de 8 ... 9 grade.

LA MUNTE

Vineri

Vremea va fi usor instabila. Cerul va fi variabil, cu innorari accentuate, averse si descarcari electrice, ziua mai ales in Carpatii Orientali si pe spatii restranse in rest, iar noaptea, in Muntii Banatului si vestul Carpatilor Meridionali. Vantul va sufla moderat, cu scurte intensificari, mai ales in timpul
ploilor. Temperatura aerului nu va avea modificari importante fata de ziua precedenta.

Sambata
Vremea va fi calda pentru aceasta data, dar va deveni instabila. Innorarile se vor accentua in toate masivele si mai ales dupa-amiaza si noaptea, se vor semnala averse, descarcari electrice, intensificari ale vantului si vor fi conditii de grindina. Cantitatile de apa vor fi mai insemnate, in special in Carpatii Occidentali si Carpatii Meridionali. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedenta.

Duminica
Vremea se va raci accentuat si se va mentine instabila. Temporar va ploua mai ales cu caracter de aversa si vor fi conditii pentru descarcari electrice, pe arii mai extinse in Carpatii Occidentali si nordul Carptilor Orientali. Vantul va prezenta intensificari.

Unul dintre cei mai mari traficanti de droguri din Turcia, arestat la Bucuresti... Resita: Calugarii au blocat un drum de acces catre oras...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x