Antena Căutare

Weekend cu ploi si temperaturi scazute in majoritatea zonelor tarii

Vineri va fi frig pentru aceasta data. In jumatatea de est a tarii ploile continua pe arii extinse, insotite de vant, care se intensifica temporar. In restul teritoriului insa, cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala izolat. In zona de munte continua lapovitele si ninsoarea.




Bucurestenii au si sambata nevoie de umbrele, dar e loc si de soare cand si cand. Regimul termic ramane modest: de la 6 grade in zori, sambata nu vom avea parte de mai mult de 17 grade.

Urat, rece si cu ploi: iata pe scurt tabloul meteo al zilei de dumnica. Vantul se agita mai ales in est, iar ploile prefera sud-estul si estul tarii, dar nu lipsesc cu desavarsire nici din restul regiunilor. Maximele pornesc de la 13-14 grade in nordul Moldovei, in depresiuni si pe litoral si urca spre 21 in sud-vest la Turnu Severin.

In Capitala, duminica, norii se inmultesc, asa ca s-ar putea sa nu zarim soarele. In plus, ploua peste zi, iar maxima se opreste la 16 grade.

VEZI AICI CUM VA FI VREMEA PE ZONE IN TARA!

sursa:Jurnalul

foto:Intact Images

VIDEO! Un barbat din Buftea a amenintat ca sare de pe un siloz de 30 de metri... Satu Mare: Tigari de contrabanda, vandute sub nasul politistilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x