Antena Căutare

Weekend insangerat: zeci de accidente grave, 14 morti si 19 permise suspendate

Weekend dramatic pe drumurile din Romania. 14 oameni si-au pierdut viata in urma celor peste 49 de accidente grave de pe soselele din judetele Dolj, Ialomita, Mehedinti, Olt, Brasov, Iasi si Constanta. Iar pe de alta parte, politistii rutieri din Bucuresti au reusit ca, in numai trei ore, sa lase fara permise 19 soferi, pentru neacordare de prioritate.

Bilantul negru al accidentelor grave care au avut loc in acest weekend pe drumurile din sapte judete se ridica la 49, potrivit Politiei. In urma acestor evenimente rutiere 14 persoane au decedat iar alte 53 au fost ranite.

Pentru sanctionarea soferilor care nu respecta legea, Brigada de Politie Rutiera a Capitalei a organizat o actiune in acest weekend. Echipajele Politiei au fost impartine in punctele unde au loc frecvent accidente. Iar rezultatele nu s-au lasat mult asteptate.

In doar trei ore, 19 soferi au ramas fara permisele de conducere pentru neacordarea prioritatii.

Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut in Capitala, 262 au avut drept cauza aceasta abatere. Peste 6.494 de permise de conducere au fost retinute de-a lungul anului 2010.

ANM: Vremea se mentine rece dar nu va mai ninge abundent pana vineri... Mitropolitul Clujului, in stare critica: Doctorii austrieci au decis sa nu-l opereze...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x