Căutare Live

Zăpadă, la Bâlea Lac! Stratul atinge 21 de centimetri! Accesul turiștilor se poate face doar cu telecabina – VIDEO

Este zăpadă, în luna mai, la Bâlea Lac, din munţii Făgăraş. Stratul de omăt atinge 21 de centimetri, la o altitudine de peste 2.000 de metri. Accesul turiștilor poate fi făcut doar cu telecabina.

Zăpadă, la Bâlea Lac! Stratul atinge 21 de centimetri! Accesul turiștilor se poate face doar cu telecabina – VIDEO

Capturi video

Stratul de zăpadă măsoară 21 de centimetri la peste 2.000 de metri altitudine, în zona turistică Bâlea Lac, potrivit meteorologilor sibieni.

Cei care doresc să se bucure de zăpada de la Bâlea pot ajunge aici cu maşina pe Transfăgărăşan, până la Bâlea Cascadă, de unde este posibil doar transportul pe cablu.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Accident în Olt! O mașină a fost izbită de un tren! Ce s-a întâmplat cu șoferul și mecanicul. Atenție, imagini tulburăto...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri