Antena Căutare

Zboruri anulate sau întârziate din cauza vremii. Autostrada A2, închisă

Vremea rea dă planurile peste cap ale tuturor. Mai multe zboruri au întârzieri și 41 de trenuri au fost anulate vineri dimineața. În Sudul țării se circulă foarte greu. Un tronson din autostrada A2 a fost închis.

Vremea rea dă planurile peste cap ale tuturor. Mai multe zboruri au întârzieri și 41 de trenuri au fost anulate vineri dimineața. În Sudul țării se circulă foarte greu. Un tronson din autostrada A2 a fost închis.

Capitala şi 10 judeţe sunt, vineri, până la ora 15.00 sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol şi vizibilitate scăzută.

Mai multe zboruri au fost anulate pe Aeroportul Otopeni, potrivit bucharestairports.ro. De altfel, multe zboruri au întârzieri chiar și de 45 de minute. Vedeți aici care este situația zborurilor.

Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge şi chiar depăşi 40 de minute”, a anunţat CNAB vineri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

VREMEA dă planurile peste cap

În Bucureşti şi în zece judeţe, autorităţile au suspendat cursurile, iar CFR anunţă că 41 de trenuri au fost anulate, atât regio, cât şi interregio, care fac legătura între Bucureşti şi Constanţa sau Tulcea, între Sibiu şi Craiova şi între Buzău şi Constanţa.

Vezi aici lista trenurilor anulate.

Autostrada A2 a fost închisă vineri dimineaţă pe tronsonul dintre Bucureşti şi Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.

Potrivit CNAIR, începând cu ora 7.30 circulaţia rutieră a fost oprită complet, pe ambele sensururi ale autostrăzii A2, între Bucureşti şi Drajna, km 12+000 – km 105+500.

Tot pe A2 Bucureşti – Cosntanţa, la km 64, un tir a lovit glisiera mediană şi a blocat toate cele trei benzi.

Situația în București

Primăria Capitalei spune că arterele principale au fost curăţate în proporţie de 30-40 la sută, în timp ce pe străzile secundare s-a acţionat cu plugul şi sunt practicabile. Tramvaiele 41 au fost blocat în zona Piaţa Presei, după ce un tramvai s-a defectat.

Meteorologii spun că vremea va fi în continuare deosebit de rece, iar intensificările vântului vor accentua senzaţia de frig. În cursul nopţii de vineri spre sâmbăta, în estul şi în sud-estul ţării vor mai fi intensificări ale vântului, cu 35-45 de kilometri la oră, spulberând zăpada depusă.

Vremea 24-25 martie. Prognoza meteo în weekend. Va fi prăpăd!... Zăpada portocalie a pus stăpânire pe mai multe zone din țară! Imaginile care au făcut furori pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x