Antena Căutare

Nervi și disperare pe aeroporturile din România! Zboruri anulate şi întârzieri de sute de minute, din cauza vremii

Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri la decolarea de pe aeroporturile din Bucureşti şi Sibiu, marţi dimineaţă, întrucât a fost nevoie de efectuarea operaţiunilor de degivrare.

Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri la decolarea de pe aeroporturile din Bucureşti şi Sibiu, marţi dimineaţă, întrucât a fost nevoie de efectuarea operaţiunilor de degivrare.

O altă cursă, Munchen - Sibiu, programată să sosească în cursul nopţii de luni spre marţi a fost anulată, motiv pentru care a fost anulată şi cursa retur, programată marţi dimineaţă, pasagerii fiind rerutaţi pe zborurile următoare.

Zborurile spre Dortmund, Tel Aviv şi Munchen au decolat cu întârziere de până la 100 de minute, marţi dimineaţa, de pe Aeroportul Internaţional Sibiu, din cauza procesului de degivrare.

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Sibiu (AIS) au transmis, marţi dimineaţa, că aeronava Munchen - Sibiu care ar fi trebuit să atetizeze în cursul nopţii, la ora 00.55 a fost anulată de la destinaţie, astfel că a fost anulată şi cursa Sibiu - Munchen programată pentru plecare marţi dimineaţa, la ora 06.05.

„Pasagerii vor fi rerutati pe cursele următoare”, au spus reprezentanţii AIS.

Potrivit acestora, între orele 06.00 – 08:50, trei zboruri programate pentru plecare marţi dimineaţa au decolat cu întârzieri din cauza necesității efectuării proceselor de degivrare.

Astfel, zborul Sibiu – Dortmund, care avea ora programată pentru plecare 07.10, a decolat la ora 08.46; zborul Sibiu - Tel Aviv, care era programat la ora 06.10 a decolat la ora 06.25, iar zborul Sibiu – Munchen, programat pentru ora 07.15 a decolat la 07.45.

Unele curse pot înregistra totuşi întârzieri de 30-40 de minute, pentru că se efectuează degivrarea aeronavelor, au precizat aceştia, menţionând că suprafaţa de mişcare (piste, platforme, căi rulare) este deszăpezită.

Doliu în lumea muzicii românești! Ultima imagine cu Anca Pop, cântăreața care a plonjat în Dunăre, la câțiva kilometri d... Facturi mai mari pentru căldură de anul viitor, pentru sute de mii de români! Cine va plăti mai mult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x