Antena Căutare

Veste excelentă! S-au reluat zborurile către alte trei țări europene. Unde vor putea călători românii fără teama de a fi carantinați

Zborurile către Germania, Austria şi Elveţia au fost reluate azi. Pentru început vor fi operate doar două curse săptămânal, urmând ca frecvenţa să crească după 30 iunie. Alte 17 state sunt pe lista verde, iar românii care se întorc din aceste ţări nu vor mai trebui să stea în izolare la domiciliu. Reprezentanţii Aeroportului Otopeni din Capitală speră ca până la finalul anului traficul aerian să se apropie de normal.

În Austria, frontierele austriece sunt deschise tuturor statelor UE, cu excepţia Suediei, Regatului Unit, Spaniei şi Portugaliei.

Lista restricțiilor de vacanță pentru fiecare țară din Europa. Regulile pe care trebuie să le știi dacă vrei să pleci în concediu

Din 15 iunie restricţiile de călătorie pentru 31 de ţări europene, inclusiv statele membre ale UE, au fost ridicate şi înlocuite cu recomandări individuale de călătorie.

În Grecia, turştii pot să intre şi să iasă din ţară dacă provin din următoarele ţări, care nu sunt afectate de un risc ridicat de transmitere: Albania, Australia, Austria, Macedonia de Nord, Bulgaria, Germania, Danemarca, Elveţia, Estonia, Japonia, Israel, China, Croaţia, Cipru, Letonia, Liban, Noua Zeelandă, Lituania, Malta, Muntenegru, Norvegia, Coreea de Sud, Ungaria, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Republica Cehă şi Finlanda.

De la 1 iulie vor fi reluate cursele regulate către Sofia, Salonic, Praga și Budapesta. De asemenea românii pot zbura în 17 state europene fără grijă că la întoarcere trebuie să intre în carantină. Zborurile în destinații precum Italia, Spania, Franța, Belgia, Olanda și Turcia rămân suspendate.

Poți vorbi despre femei și bărbați, dar nu și despre alte genuri în școli și universități! La ce se referă proiectul de ... Ludovic Orban a anunțat oficial ce se va întâmpla cu pensiile! Premierul vrea relansarea economiei...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x