Antena Căutare

Zece curse anulate pe Aeroportul Otopeni

Caderile masive de zapada dau peste cap si traficul aerian pe pe Aeroporturile Otopeni si Baneasa. Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti a anulat zece curse aeriene de pe Aeroportul International “Henri Coanda” din cauza conditiilor meteorologice, potrivit purtatorului de cuvant al CNAB, Valentin Iordache.

"Avem cate o cursa dinspre si inspre Düsseldorf, Frankfurt si doua Munchen care au fost anulate. De asemenea, alte doua curse ale Tarom spre Bruxelles si Sofia au fost anulate", a declarat pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Aeroportului Henri Coanda, Valentin Iordache.

Purtatorul de cuvant al CNAB a precizat ca, totodata, sunt inregistrate intarzieri de pana la o ora la sosirea si implicit plecarea aeronavelor.

"Un exemplu in acest sens este cursa Qatar, care are intarziere la sosire si cu certitudine va pleca mai tarziu decat s-a anuntat", a spus Valentin Iordache.

Potrivit acestuia, cele mai mari probleme vizeaza manevrarea aeronavelor la sol din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

foto:newshopper.sulekha.com

Bucuresti: Mai multe strazi se vor inchide pentru deszapezire. Vezi bulevardele restrictionate!... Traficul pe Valea Oltului a fost inchis dupa producerea unor avalanse de zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x