Antena Căutare

Zece persoane, retinute in dosarul traficantilor de masini de lux

Cele zece persoane retinute in dosarul traficantilor de masini de lux si-au petrecut noaptea in arest. Printre ei si Lee Wilkins, fostul manager al companiei de telefonie mobila Vodafone. Azi, cu totii au ajuns in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.



La serviciul furturi auto au fost adusi 20 suspecti. 11 dintre ei au primit ordonante de retinere. Printre acestia se numara si fostul manager al unei companii de telefonie mobila, Lee Wilkins.

Barbatul e suspectat ca si-ar fi vandut masina de lux si ar fi declarat-o furata, doar ca sa primeasca polita de 86.000 de euro de la firma de asigurari.

Autoturismele erau luate in leasing si vandute prin intermediari in Siria si Irak. Cei care le cumparau stiau de toata afacerea si trimiteau in tara, dupa tranzactie actele originale si cheia masinii.

Proprietarul se ducea cu cheia la politie si isi declara masina furata. Cu dovada primita incasa apoi, de la firma de asigurari, despagubirile.

Surse judiciare sustin insa ca reteaua traficantilor de masini ar fi fost ajutata chiar de la varful societatii de asigurari care are contracte puternice cu mari companii de stat.

Pana acum, politisti au strans probe privind vanzarea a cinci masini.

Marea evadare: 24 de transfugi au evadat pe ferestrele centrului din Arad... Copii torturati de asistenta maternala: Au avut rani pana la os...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x