Antena Căutare

Zece politisti si o angajata a CNADR, retinuti pentru luare de mita

Zece politisti si o angajata a CNADR au fost retinuti de procurorii aradeni. Ei sunt acuzati ca au luat mita de la soferii care incalcau regulile de circulatie pe Drumul National 7, ca sa ii scape de procesele verbale. Procurorii DGA ii fileaza inca din primavara, iar negocierile dintre oamenii legii si soferi au fost inregistrate pe mai multe casete.


Cu o mica atentie presupusul sofer scapa basma curata si primeste chiar si un sfat prietensc extrem de util. Angajata CNADR este constienta ca nu toata lumea s-ar putea sa fie la fel de intelegatoare ca ea.

Agentii sub acoperire ai DGA s-au dechizat in soferi de rand si au inceput sa bata in lung si in lat Drumul National 7 din Arad. Nu a durat mult pana sa fie opriti de vestitii politisti. La fel de putin a durat sa-i faca convinga sa renunte la a scrie amenzi in favoarea unor mici atentii.

Cei zece politisti si angajata CNADNR au fost retinuti. Cei 11 vor fi prezentati in fata unui magistrat cu propunerea de arestare preventiva pentru luare de mita.

Traficul aerian pe Aeroportul "Traian Vuia" din Timisoara, perturbat din cauza cetii... UPDATE: Profesorii protesteaza in fata Ministerului Educatiei. Li s-au alaturat si studentii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x