Antena Căutare

Zeci de batrani au fost lasati fara economii de angajata unei banci! Femeia a scos peste 100.000 de lei din conturile lor

Increderea oarba in casiera unei banci i-a costat scump pe zeci de batrani dintr-o localitate doljeana. Oamenii si-au pierdut economiile de-o viata pentru ca nu s-au uitat ce semneaza. Orice persoana in varsta care ajungea la ghiseul ei s-a transformat intr-o tinta, chiar si rudele ei. Femeia a reusit sa scoata din conturile batranilor peste 100.000 de lei. Facea asta de trei ani, dar abia acum a iesit la iveala inselaciunea

“Din 2010, nu mai figurez, pana atunci, am avut banii aici”, marturiseste un barbat. Ca acest batran sunt multi altii. Oamenii au muncit o viata intreaga, si acum s-au trezit ca toata agoniseala lor s-a dus pe apa sambetei, de fapt in buzunarul unei casiere. Femeia si-a inselat chiar si rudele. “252 de milioane i-am bagat in banca. Adu unchiule, lasa aici ca iti fac eu, vine acasa si cere acte, da-mi buletinul si m-am pomenit fara niciun ban acum”, povesteste unchiul femeii.

Pe fir, au intrat oamenii legii care spun ca: “a intocmit mai multe documente fictive in baza carora si-a insusit sume de bani din conturile de depozit ale clientilor bancii respective. S-a stabilit ca, in perioada 2009- 2012, persoana respectiva a intocmit mai multe documente false de retragere de numerar din conturile de deposit”

Casiera avea un plan bine pus la punct. Stia ca batranii care vin sa depuna sumele la banca fie nu vad sa citeasca, fie nu stiu si semneaza orice hartie li se pune in fata. Asa ca atunci cand veneau sa vada care este starea economiilor, le dadea sa iscaleasca ordine de retragere a banilor.

Iar cand oamenii veneau la banca sa scoata bani, angajata ii tot amana. “Am fost pe data de 11 decembrie si am spus domana vreau sa ridic niste bani ca am nevasta bolnava. Mi-a spus sa vin pe 20 decembrie, apoi ca nu avem bani, m-am dus pe 1 ianuarie, tot ca nu avem bani am auzit”, a mai afirmat barbatul.

Peste 30 de oameni au facut pana acum plangere la politie, iar prejudiciul oamenilor se ridica la peste 100.000 de lei. In urma cu cateva zile, femeia s-a internat la un spital de neuropsihiatrie. Dar nu va scapa de bratul legii. Este cercetata pentru delapidare, inselaciune, fals si uz de fals.

Un baiat de 14 ani cu mana rupta a fost lasat sa astepte aproape zece ore pe holurile Spitalului Judetean din Tulcea... Politistii le-au dat o lovitura grea hotilor de carbuni! Au ridicat peste 60 de tone din curtile acestora...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x