Antena Căutare

Caz dramatic într-o școală din Brașov. Zeci de elevi, duși la spital după ce au suferit arsuri la ochi. Un profesor a uitat în priză o lampă cu ultraviolete 

Un caz halucinant a avut loc într-o școală din Brașov, acolo unde nu mai puțin de 20 de elevi au ajuns la spital cu arsuri la ochi după ce s-au uitat într-o lampă cu ultraviolete. 

Conform Antena 3, elevii care au ajuns la spital sunt în clasa a VI-a și au fost expuși la o lampă cu ultraviolete ce a fost uitată în funcțiune atunci când ei nu purtau echipamente de protecție. Mai mult de atât, se pare că aceștia ar fi fost expuși la razele ultraviolete timp de două ore.

„La 14,00 m-am dus să-mi iau copilul de la școală. Pe la 15,00 fetița s-a plâns de dureri la ochi. Am fost la un cabinet oftalmologic unde ni s-a spus că este vorba despre arsuri. Imediat după ce am fost la cabinet, a apărut scris și pe grupul școlii că mai mulți copii au avut probleme la ochi, au lăcrimat, i-a usturat sau li s-a înroșit fața. Se pare că lampa respectivă ar fi fost lăsată în clasa cu elevi vreo 2 ore. Știu că se folosește, dar nu în prezența persoanelor. Peste 20 de copii au avut probleme din ce am discutat cu alți părinți. Am sunat la secretariat, dar nimeni nu știa nimic despre ce s-a întamplat, nicio explicație”, a spus unul dintre părinți.

„Pe copil îl dor foarte tare ochii, nu îi poate ține nici închiși, nici deschiși. Și capul îl doare. Stă cu comprese și picături. Are mâine programare la oftalmologie”, a povestit alt părinte pe grupul părinților, potrivit sursei citate.

Un bărbat a murit călcat de tramvai: Cadavrul a fost scos cu o macara: Scene cutremurătoare la Iași!... Programul „Masa caldă” oferă 10 lei pe zi elevilor. Lista unităților de învățământ și sumele alocate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x