Antena Căutare

Teroare pentru zeci de oameni din Râşnov, din cauza unei femei! Ce are în curtea ei este de necrezut! Video

Zeci de oameni din Râşnov trăiesc într-o continuă teroare din cauza unei femei, care afișează indiferență totală la nemulțumirile lor. Autoritățile nu au reușit, deocamdată, să rezolve situația. 

Zeci de oameni din Râşnov trăiesc într-o continuă teroare din cauza unei femei, care afișează indiferență totală la nemulțumirile lor. Autoritățile nu au reușit, deocamdată, să rezolve situația.

În curtea braşovencei şi-au găsit adăpost peste 20 de câini, toți adunați de pe stradă. Dincolo de zgomotul infernal produs de animale, vecinii se plâng că animalele sunt periculoase şi că pot oricând ieşi din curte şi să atace trecătorii.

Sătui să trăiască în asemenea condiţii, oamenii au apelat la autorităţi. Poliţia Locală şi inspectorii sanitar-veterinari au descins în curtea braşovencei, însă intervenţia nu a avut niciun efect.

„Am primit mai multe sesizări de la vecini cum că pe proprietatea acelei doamne sunt tinuti mai multi caini. Noi avem la Râșnov o hotarare care zice ca ai voie sa cresti doi caini in intravilan. Cei de la DSVSA au luat masurile. Cainii au fost tratati. Doamna a fost amendată, dar a contestat amenda. Am mers în instanță și noi ama vut câștig de cauză”, a declarat un oficial.

Vecinii cer ca femeia să reducă numărul de câini din gospodărie şi să le asigure condiţii de igienă animalelor, chiar cer şi montarea unor panouri fonice pentru a reduce larma patrupedelor.

Până la găsirea unei soluţii oamenii aşteaptă ca inspectorii sanitar-veterinari să vină din nou în control. Poate o nouă amendă o va convinge pe marea iubitoare de animale să respecte hotărârea de consiliu care interzice creşterea a mai mult de doi câini într-o gospodărie.

Bombă în cazul Caracal! Dincă și-a schimbat din nou declarațiile! Ceea ce susține acum este halucinant! Tonel Pop: „E ne... Pacienți români, cobai pentru testarea unor noi medicamente! „Am această informație și am dispus o comisie de analiză”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x