Antena Căutare

Zeci de oameni din Sectorul 2 al Capitalei au protesat in urma penelor frecvente de curent

Mai multi bucurestenii au iesit in strada si au blocat Soseaua Petricani care leaga strada Doamna Ghica de Pipera, dupa ce o pana de curent i-a lasat fara lumina si caldura in case. Oamenii s-au plans ca de zece zile nu mai au curent, acesta fiind intrerupt de mai multe ori pe zi. Protestul a durat cateva zeci de minute pana la interventia ENEL pentru remedierea defectiunilor.

Cei aproape 50 de oameni au blocat, pentru cateva zeci de minute, circulatia pe Soseaua Petricani din Bucuresti, potrivit Mediafax. Oamenii agita facturi si chitante care demonstreaza ca au platit la zi facturile de electricitate si spun ca refuza sa plece pana cand problemele nu se opresc.


Bucurestenii au cerut Primariei Sectorului 2 sa remedieze situatia, insa aceasta a acuzat Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE) de numeroasele probleme.

Mai multe cartiere din Bucuresti au ramas afectate, miercuri dupa-amiaza, fara energie electrica in urma unei avarii de proportii. Transelectrica a anuntat ulterior ca "pana de curent care a afectat miercuri partea de nord-est a Capitalei a fost provocata de o defectiune a liniei 220 kV Bucuresti Sud-Fundeni".

Enel a anuntat ca toate zonele din Bucuresti afectate de pana de curent au fost realimentate cu energie. Avaria a durat circa 40 de minute.

foto: lsiutilitybroker.co.uk

Bucurestiul, paralizat de zapada... Peste 100 de masini de lux confiscate de stat, facute cadou de Guvern pentru primariile PDL din Cluj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x