Antena Căutare

VIDEO. „Televizorul, cât e televizorul???” Zeci de oameni s-au călcat în picioare într-un supermarket din Bacău

S-a întâmplat şi la Bacău, la deschiderea unui nou supermarket Kaufland din oraş. Zeci de oameni au luat cu asalt magazinul ca să prindă reducerile. S-au călcat în picioare şi s-au înjurat ca la uşa cortului, pentru nişte televizoare ultramoderne, al căror preţ a fost redus la jumătate.

VIDEO. „Televizorul, cât e televizorul???” Zeci de oameni s-au călcat în picioare într-un supermarket din Bacău
kaufland, bacau

Apetitul românilor pentru promotii duce la scene incredibile. S-a întâmplat şi la Bacău, la deschiderea unui nou supermarket Kaufland din oraş. Zeci de oameni au luat cu asalt magazinul ca să prindă reducerile. S-au călcat în picioare şi s-au înjurat ca la uşa cortului, pentru nişte televizoare ultramoderne, al căror preţ a fost redus la jumătate.

Deschiderea unui magazin Kaufland în Bacău a creat isterie.Oamenii aşteptau de ceva vreme pe la uşi, dar cursa contracronometru a început în momentul în care magazinul Kaufland s-a deschis. Ţinta: cele 20 de televizoare la reducere. Prea puţine pentru doritori. Care ajung să se încaiere.

„Exact panaramă eşti! Asta-i tare! Deci asta-i tare!”, se aude în înregistrare.

Luptele continuă apoi printre rafturi. Deși ieșise învingător, un bărbat cedează, până la urmă, televizorul unei femei.

„Băi! Băgaţi-vă! Băgaţi-vă pe ei să nu se omoare!”

Alt colţ al magazinului, altă bătălie. Tot între o femeie şi un bărbat, de data aceasta mult mai agresiv. Spiritele s-au calmat imediat ce angajaţii magazinului Kaufland au anunţat că stocul produselor la promoţie s-a epuizat.

”Cu cât ești mai sărac, cu atât ai șanse să trăiești într-o zonă poluată!” Raportul european asupra mediului e îngrijoră... România, lovită de un cutremur puternic?! Profeția înspăimântătoare lansată de Maria Ghiorghiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x