Antena Căutare

Zeci de protestari s-au adunat în Piaţa Victoriei! Mulțimea va pleca în marş spre Parlament

Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei, manifestanţii urmând să plece peste o oră în marş spre Parlament.

Câteva zeci de persoane s-au adunat în Piaţa Victoriei, manifestanţii urmând să plece peste o oră în marş spre Parlament.

Protestul a fost anunţat pe Facebook, sub sloganul "Susţinem DNA, vrem depolitizarea instituţiilor”. Până la această oră, în Piaţa Victoriei s-au strâns câteva zeci de persoane. Mulţi dintre cei prezenţi au steaguri tricolore, ale UE şi SUA. Se împart insigne cu mesajul ”Rezist”.

Manifestanţii strigă ”Corupţia ucide", "Uniţi salvăm toată România" şi "Sorineeeel, te vedeeeem". Potrivit anunţului de pe Facebook, după ora 19.00, manifestanţii vor pleca în marş spre Parlament. În Piaţa Victoriei se strâng şi semnături pentru demiterea primarului Capitalei, Gabriela Firea.

Unul dintre manifestanţii prezenţi, care citeşte pentru că a venit singur, spune că ceea ce a încercat Guvernul prin OUG 13 va continua în Parlament.

”Ştim cu toţii că nu s-a terminat, e doar o victorie de etapă. Adică oamenii îşi continuă planul mârşav, fără doar şi poate, o să continue în Parlament, Curtea Constituţională e de partea lor de data asta. Eu fac ce pot, vin aici şi protestez. Mai mult de-atât nu pot să fac, iar povestea nu s-a terminat. Ordonanţa 13, da, dar planul merge în continuare, din păcate. De la oamenii ăştia mă aştept la orice. Poate nu neapărat de la Guvern, cât de la Parlament de data asta. Pentru că acolo se poate întâmpla mai în tihnă, au mai mult timp la dispoziţie. Guvernul a încercat ce a putut el, cu ordonanţa de Guvern noaptea, nu le-a ieşit, din fericire pentru noi. O să continue în Parlament, sunt sigur de asta. Protestele se vor încheia când nu vor mai fi motive de protest. Din păcate, motive sunt în continuare”, a declarat el reporterului News.ro.

Sursa fotot: news.ro

Șocant! Copil de 14 ani spulberat de pe trotuar de un şofer inconştient, care circula cu 140 de km/h!... Numărul manifestanților care au plecat din Piaţa Victoriei spre Universitate a crescut la peste 2.500. Circulația este b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x