Antena Căutare

Zeci de români sunt blocaţi în continuare la Londra, după ce aeroportul a fost închis. Ce se întâmplă în aceste momente

Traficul aerian este paralizat pe aeroportul Gatwick din Londra, unul dintre cele mai aglomerate din Marea Britanie! Aeronavele rămân la sol, iar cele care urmau să aterizeze au fost direcţionate către alte aeroporturi, după ce trei drone au zburat în apropiere de piste

Traficul aerian este paralizat pe aeroportul Gatwick din Londra, unul dintre cele mai aglomerate din Marea Britanie! Aeronavele rămân la sol, iar cele care urmau să aterizeze au fost direcţionate către alte aeroporturi, după ce trei drone au zburat în apropiere de piste.

Peste 110 mii de pasageri sunt afectaţi, printre ei sunt şi zeci de români blocaţi în aeroport.

Haosul pe unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi din Europa a început încă de aseară. Atunci, prima dronă a survolat spaţiul aerian al aeroportului Gatwick. La scurt timp, traficul aerian a fost suspendat şi reluat abia la ora 05.00 dimineaţa, ora României. După doar 45 de minute, activitatea a fost din nou oprită după ce o altă dronă a apărut în apropiere de piste. Al treilea astfel de dispozitiv a intrat în spaţiul aerian al aeroportului în jurul orei 10.00, ora României.

Autorităţile britanice sunt în alertă. Forţele de ordine sunt în căutarea celui care a pilotat dronele. Între timp, mii de zboruri care survolau Aeroportul Gatwick au fost anulate sau redirecţionate către alte aeroporturi din Regat. Printre pasagerii rămaşi blocaţi sunt şi zeci de români care urmau să decoleze către Bucureşti. O româncă a postat imagini şi a scris pe twitter despre experienţa sa.

Elena Udrea ar putea fi eliberată din închisoare. Mai mulți foști demnitari au ieșit deja de după gratii... Top cele mai frumoase ansamblurile folclorice din România care interpretează colinde...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x