Antena Căutare

Zeci de rromi s-au repatriat voluntar, pentru a pleca din nou in Franta

Un numar de 177 de cetateni romani de etnie roma repatriati voluntar din Franta au ajuns, marti seara, pe Aeroportul International "Traian Vuia" din Timisoara, cu o cursa charter pusa la dispozitie de autoritatile franceze, fiind al doilea astfel de transport din acest an. Dar cu totii au un singur lucru in cap: sa cumpere urmatorul bilet spre Paris.

Potrivit directorului Aeroportului International "Traian Vuia" din Timisoara, Dan Idolu, 177 de cetateni romani de etnie roma au fost repatriati voluntar din Franta. Acestia au venit la Timisoara cu o cursa charter, de la Lille, din Franta. Pentru ca provin din mai multe judete ale tarii, au fost transportati la Gara de Nord pentru a ajunge la casele lor, cu trenul".

Primul transport din acest an de persoane repatriate voluntar din Franta a avut loc in 11 ianuarie, cand au ajuns la Timisoara 164 de persoane, tot cu o cursa charter, insa de la Paris.

BAC 2012: Elevii sustin proba obligatorie a profilului - Vezi subiectele la matematica si istorie!... BAC 2012: Elevi prinsi cu telefoane si fituici, eliminati din examen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x