Antena Căutare

Zeci de specializari au fost inchise in anul universitar 2012-2013 din cauza lipsei studentilor

Mai multe universitati din Romania au decis sa inchida o parte dintre programele de studii pentru licenta, in anul universitar 2012-2013, dupa ce nu au reusit sa stranga numarul necesar de studenti pentru a putea functiona. Specializarile desfiintate sunt la formele de invatamant cu frecventa (IF) si la invatamant la distanta (ID).

Prima pe lista este chiar Universitatea din Bucuresti. Facultatea de Litere din cadrul Universitatii a renuntat la programul de studiu "Comunicare si Relatii Publice", forma de invatamant la distanta. Celelalte facultati din cadrul Universitatii si-au pastrat specializarile din anii anteriori.

De asemenea, la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul Scolii Nationale de Studii Politice si Administrative din Bucuresti, specializarea "Comunicare si relatii publice", forma ID, a fost lichidata.

Universitatea Babes-Bolyai din Cluj a desfiintat sapte programe de licenta la forma ID si una la IF, din cauza ca universitatea nu a cerut acreditarea.

Vezi AICI ce alte specializari au fost inchise!

Teleorman: Elev injunghiat in recreatie de un coleg... In Dobrogea traditiile se respecta. Trei turci au sechestrat o minora in vederea casatoriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x