Zeci de tineri aflați la mare, trimiși urgent acasă după ce unul a fost confirmat cu coronavirus! Pe unde s-au plimbat tinerii!

Zeci de tineri au fost trimiși acasă de la mare, dupa ce unul dintre ei a fost confirmat cu coronavirus.

Zeci de tineri aflați la mare, trimiși urgent acasă după ce unul a fost confirmat cu coronavirus! Pe unde s-au plimbat tinerii!

Un număr de 40 de tineri din Dâmbovița, care veniseră în vacanță la Costinești, au fost trimiși de urgență acasă de către DSP, după ce unul dintre ei a fost anunțat de părinți că testele pentru coronavirus pe care le-au făcut sunt pozitive. Între timp tânărul a început să aibă simptome, scrie digi24.ro

Grupul de tineri, trimis acasa

DSP Dâmbovița a anunțat DSP Constanța despre acest caz și s-a luat decizia ca tot grupul să fie trimis acasă, în Dâmbovița, unde toți au intrat în carantină.

Nou focar de coronavirus apărut la Huși! 76 de persoane infectate, într-un centru social

În urma anchetei DSP Constanța, s-a stabilit că la complexul turistic unde au fost respectate toate normele igienico-sanitare în complexul turistic unde au fost cazați.

Tinerii au fost cazați la parter și la etajul 1, iar alt grup la etajul 3, rămânând astfel liber etajul 2. Potrivit DSP Constanța, riscul de contaminare a fost minim.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri