Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00iUmor

Situație revoltătoare în Vaslui. Zeci de tineri suspecți de COVID-19 au plecat la mare după un majorat. Mulți dintre ei prezintă simptome 

Situație disperată la Vaslui, unde două tinere au fost confirmate cu noul coronavirus după o petrecere de majorat. Alți 40 de tineri au luat parte la eveniment, iar mulți dintre ei au plecat apoi la mare, deși unii dintre ei prezentau semne de boală. 

Situație revoltătoare în Vaslui. Zeci de tineri suspecți de COVID-19 au plecat la mare după un majorat. Mulți dintre ei prezintă simptome

Potrivit presei locale, o familie din Vaslui a organizat o petrecere de majorat la care au luat parte 40 de tineri. Ulterior, ei au plecat la mare.

Una dintre adolescente din grup, fiica unui ambulantier al Serviciului de Ambulanță al Județului (SAJ) Vaslui, a fost pe 31 iulie în Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, dusă de tatăl sau, deoarece prezenta semne de răceală, potrivit Adevărul.ro.

Un nou simptom COVID-19 dă peste cap recomandările medicilor: „Se transmite și așa! Masca nu este suficientă”

Ea a fost testată, iar apoi a plecat acasă. N-a așteptat, însă, rezultatul testului și a plecat la mare cu prietenii. Ieri, însă, rezultatul testului a ajuns, acesta fiind pozitiv.

În aceeași zi, tatăl adolescenței s-a deplasat pe litoral cu o ambulanță a SAJ Vaslui pentru a-și aduce fiica la spitalul din Bârlad, unitatea suport pentru pacienții COVID-19 din județul Vaslui.

Știa că este COVID-19 pozitiv, dar a ieșit la iarbă verde, cu prietenii. Polițiștii l-au prins la Sinaia: „Am vrut să facem picnic”

Pe lângă fiica ambulantierului, o altă tânără prezenta și ea la majorat și ulterior pe litoral a primit confirmarea că este infectată cu virusul SARS-Cov-2.

"Abia reușim să mai facem față. Comportamentul părinților ne-a dezamăgit", a declarat directorul DSP Vaslui.

Conducerea Direcției de Sănătate Publică Vaslui a precizat că situația este foarte dificilă în cazul de față, deoarece și alți tineri din grup aflat pe litoral prezintă simptomatologie specifică COVID-19.

Recomandari