Antena Căutare

Zeci de transfugi, prinsi inghesuiti intr-un TIR la granita cu Ungaria

Treizeci de migranti au fost descoperiti, in noaptea de marti spre miercuri, ascunsi intr-un camion care urma sa plece in Germania, de catre politistii de frontiera de la Varsand, judetul Arad.

Camionul transporta componente auto din Lugoj in Germania, iar printre cutiile cu marfuri se aflau ascunsi 30 de migranti. "In urma verificarilor, s-a constatat ca este vorba de cetateni din Maroc, Tunisia, Afganistan, Egipt si Camerun care au incercat sa ajunga in Spatiul Schengen", a declarat, miercuri, purtatorul de cuvant al Politiei de Frontiera Arad, Daniel Iancu.

Soferul automarfarului a spus ca nu stia de prezenta migrantilor in vehicul si ca este posibil ca acestia sa fi intrat in remorca intr-o parcare, unde a stationsat cateva ore.

Cei mai multi dintre cei prinsi au stat pana acum in centre pentru straini cu regim deschis, majoritatea in centrul specializat din Timisoara. Migrantii sunt cercetati penal pentru tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat.

Romania a ajuns la mila marilor producatori de vaccinuri! Institutul Cantacuzino, lasat in paragina... Managerul Spitalului Floreasca, acuzat de favorizarea infractorului Adrian Nastase...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x