Antena Căutare

Zeci de turiști români blocați în Barcelona, după ce o aeronavă s-a defectat: „Sper să ajungem în București măcar la miezul nopții”

Zeci de turiști români sunt blocați pe aeroportul din Barcelona, după ce avionul care trebuia să-i aducă acasă s-a defectat. Compania aeriană a anunțat că va trimite un alt avion, dar întârzierea va fi de peste opt ore. 

Zeci de turiști români sunt blocați pe aeroportul din Barcelona, după ce avionul care trebuia să-i aducă acasă s-a defectat. Compania aeriană a anunțat că va trimite o altă aeronavă, dar întârzierea va fi de peste opt ore.

Cătălin Vărzaru, unul dintre turiștii români blocați pe aeroportul din Barcelona a intrat în direct, prin legătură telefonică, la Antena 3, și a oferit mai multe informații.

„Cursa care trebuia să plece la 07:20 va pleca în jurul orei patru după-amiază din București, spre Barcelona. Există turiști blocați și pe Aeroportul din Otopeni. Înțeleg că a fost o defecțiune la aeronavă. Sper să ajungem în București măcar la miezul nopții”, a spus acesta.

Mai multe detalii, în materialul video de mai sus.

Un bărbat aflat sub influența alcoolului a condus minute bune pe contrasens, pe o şosea din Ghimbav, intrând într-un TIR... Au fost reținuți de Poliție după ce au cumpărat tutun vrac, l-au prelucrat clandestin şi apoi l-au vândut online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x