Antena Căutare

Zi tensionată pentru nativii din zodia Leu! Nu este bine să luaţi decizii importante! Previziunile zilei, cu Amalia!

Ziua de astăzi se anunţă a fi dificilă pentru nativii din zodia leu, cărora nu le este recomandat să ia decizii importante.

Ziua de astăzi se anunţă a fi dificilă pentru nativii din zodia leu, cărora nu le este recomandat să ia decizii importante.

Berbec – Este o zi aglomerată, dar până la prânz te poţi mobiliza cu succes. În a doua parte a zilei, nu vei mai avea energie ca să-ţi rezolvi treburile, motiv pentru care ar fi bine nu laşi lucrurile pe care le poţi face acum, pe mai târziu.

Gemeni – Eşti deschis să vorbeşti despre sentimentele tale, însă emotivitatea crescută te face să treci mai greu prin stări neplăcute şi să accepţi mai greu criticile.

Taur – Ca să-ţi faci un plan de gestionare al bugetului, trebuie să stabileşti cu exactitate ce vrei să faci în perioada următoare. Totuşi, nu lua decizii azi.

Află care sunt previziunile zilei, în clipul de mai sus!

Puteți urmări edițiile integrale ale emisiunii ”Neatza” cu Răzvan și Dani pe Antenaplay.ro!


Andi, copilul născut fără o parte din creier NU a fost abandonat! Bunicii şi părinţii neagă toate acuzațiile... Alertă! Un român a fost reţinut pe aeroportul din Miami, din cauza unei bombe suspecte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x