Antena Căutare

Zile libere 2018. 1 mai la Mamaia, mai scump ca la Monte Carlo

Zile libere 2018. 1 mai la Mamaia, turistii petrec pe muzica buna. Mamaia devine capitala distractiei in Romania.

După minivacanța de Paște, românii se pregătesc de tradiționala vacanță de 1 mai, Ziua Internațională a Muncii. Unii aleg să petreacă această sărbătoare pe litoral, alții în Deltă sau la munte, iar alții preferă un picnic în natură în locurile special amenajate. Românii care aleg litoralul și stațiunile celebre, Mamaia, Eforie Nord, Costinești, 2 mai etc, trebuie să știe că prețurile variază și nu sunt deloc de neglijat! Stațiunea Mamaia, ”Perla litoralului”, e încă cea mai piperată dintre toate, inclusiv dintre multe destinații turistice renumite, din afară.

Chiar dacă mai sunt multe de pus la punct, de la infrastructură, la ultimele retușuri ale restaurantelor, plajelor sau hotelurilor, litoralul românesc, de la Năvodari la Vama Veche, va fi invadat, ca în fiecare an de 1 mai, de zeci de mii de turiști dornici de distracție. Ofertele de cazare, diverse și în funcție de pretenții, sunt de la 100 de lei pe noapte la un hotel de o stea, în Vama Veche, până la 1.200 de euro, apartament în hotel de patru stele, pe noapte, în Mamaia Nord.

Distracție, opulență, excentricitate

Petrecerile până în zori, grătarele încinse cu mici sfârâinzi, excentricități ale milionarilor, toate acestea le vom găsi pe litoralul românesc de 1 mai. Mamaia și Vama Veche rămân polii distracției absolute. Prima își propune să atragă turiștii cu festivaluri de muzică electronică în aer liber, petreceri scumpe în cluburile de noapte, evenimente gastronomice și parade retro. Cele mai multe, în nordul stațiunii. Deși ofertele sunt mai scumpe decât în multe stațiuni de renume din lume, chiar și decât la Monte Carlo, hotelierii se laudă că „turiștii sună disperați pentru un loc de cazare în zona cluburilor de noapte”. Un sejur la o cameră dublă, într-un hotel de cinci stele, costă începând de la 350 de euro pentru trei nopți, cu mic dejun. Un apartament cu vedere frontală la mare, 300 de euro pe noapte.

Pentru ca extravaganța să fie la ea acasă de 1 mai, patronii cluburilor din Mamaia au investit milioane de euro să le satisfacă toate pretenţiile. Au construit chiar și un heliport chiar în club pentru ca invitaţii să aterizeze direct în mijlocul distracţiei. Totul, pentru a respecta tradiția distracției și a opulenței, practicată în fiecare an de Ziua Internațională a Muncii.

surse: evz.ro

Cum va fi VREMEA la mare, de 1 MAI. Meteorologii au dat deja vestea: averse şi descărcări electrice... Statul le cere alocațiile înapoi oamenilor. Cine nu se supune riscă pușcăria!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x