Căutare Live

Zile Libere 2018. Câte zile libere au românii de Ziua Națională și Sf Andrei

Zile Libere 2018. Câte zile libere au românii de Ziua Națională și Sf Andrei

zile libere 2019

hepta.ro

Românii nu putea fi mai fericiți acum, când iarna se așterne, bucurându-se de o mini vacanță. Potrivit Codului Muncii, zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie sunt sărbători legale în care nu se lucrează. Românii nu vor lucra de Sfântul Andrei și de Ziua Națională a României. Astfel, mulți dintre ei aleg să se folosească de aceste zile libere pentru o mică vacanță.

Majoritatea aleg o destinație montană, profitând de zăpadă pentru a începe să practice sporturi de iarnă. Cu toate acestea, unii angajați sunt obligați să lucreze. Ei vor primi compensații din partea angajatorilor.

Conform legislației în vigoare, angajatorii trebuie să le ofere timp liber salariaților în zilele nelucrătoare de sărbătoare legală. Cu toate acestea, angajații din unitățile sanitare sau cele de alimentație publică, dar și locurile de muncă în care activitatea nu se poate întrerupe din cauza procesului de producție nu vor avea liber pe 30 noiembrie și 1 decembrie.

Sursă foto: pixabay.com

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Lovitură pentru elevii din România înainte de vacanță! Se modifică legea! Ce îi așteaptă pe cei mici!...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri