Antena Căutare

Zile libere 2018. Cum va fi vremea de 1 mai în România

Zile libere 2018. Vremea de 1 mai in Romania, afla cum va fi vremea in Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov si alte orase

Ne apropiem cu pași repezi de minivacanța de 1 mai, cunoscută drept Ziua Internațională a Muncii, sărbătorită anual de peste 80 de țări. Românii nu fac rabat de la regulă și își planifică din timp această zi, pentru o nouă porție de distracție pe litoral sau la munte. Pentru cei care vor o escapadă, le-am pregătit prognoza meteo ANM detaliată. Iată cum va fi vremea de 1 mai în România.

Prognoza meteo ANM de 1 mai în România

Vremea va fi în continuare deosebit de caldã. Probabilitatea de precipitaţii va fi mai ridicatã în regiunile vestice şi nord-vestice. Iată ce anunță prognoza meteo pentru principalele orașe.

Vremea de 1 mai în București

Bucureștenii vor avea parte de un 1 cu vreme caldă și cerul în mare parte senin. Temperaturile se vor încadra între 28°C și 11°C. Deși vremea va fi caldă, celor care vor să iasă la iarbă verde li se recomandă să nu-și uite umbrela. Pentru orice eventualitate...

Vremea de 1 mai în Cluj

Locuitorii Transilvaniei vor avea parte de o zi mohorâtă, cu temperaturi mari, dar cu ploi. Maximele vor ajunge la 27 grade Celsius, iar minima de 12 grade Celsius.

Vremea de 1 mai în Iași

Va ploua în Moldova, iar vremea nu va fi diferită de intervalul 24 - 29 aprilie. Media valorilor termice nocturne se va încadra, în general, între 6 și 8 grade, iar pe zi între 15 și 17 grade. Așadar, prognoza meteo nu pare să țină nici moldovenii, însă, cu siguranță, asta nu le va strica prea mult cheful de petrecere.

Vremea de 1 mai în Timișoara

Bănățenii par a fi ceva mai norocoși de 1 mai. Vremea va fi în general frumoasă, iar prognoza meteo anunță ploaie cu descărcări electrice. Temperaturile vor fi ridicate, situându-se între 18 și 28 de grade, iar posibilitatea apariției averselor este una slabă.

Vremea de 1 mai în Brașov

La munte, vremea se va menține ușor instabilă, temperaturile minime vor fi de 5...6 grade la începutul intervalului, iar între 19 și 21 aprilie vor scădea spre 0 grade, în medie. De 1 mai, vremea la munte a fi frumoasă, fără precipitații. Temperaturile maxime se vor încadra între 27 și 10 grade Celsius.

Vremea de 1 mai la Constanța

Temperaturile medii vor avea valori apropiate de media climatologică în sud, sud-est și vest și sub normal, local, în celelalte zone. Precipitațiile totale lunare vor fi apropiate de normă în sud-estul țării și local în sud și est și vor fi excedentare în rest. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată pe 19 şi 20 aprilie, dar şi în cea de a doua săptămână a intervalului de prognoză vor fi ploi la nivel local, cu precădere între 25 şi 29 aprilie. De 1 mai nu va ploua, însă temperaturile pe litoral vor fi mai scăzute decât în celelalte părți ale țării: temperaturile maxime ajung la 19 grade Celsius, iar minimele la 12 grade Celsius.

Indiferent cum va fi vremea de 1 mai, cu siguranță, asta nu-i va împiedica prea tare să o petreacă tradițional, ca-n fiecare an: carne sfârâindă pe grătar, bere și multă voie bună. Așa-i?!

sursă foto: secretele.com

Ați pornit spre mare? Aveți grijă: ceaţă pe Autostrada Soarelui şi pe A4 Ovidiu - Agigea... Prognoza meteo. Vremea se schimbă radical! Ce ne așteaptă săptămâna asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x