Căutare Live

Zile libere pentru elevi! Sute de mii de copii din toată țara au 34 de zile fără școală până la vară, fără sâmbete ori duminici

A mai rămas puțin peste o lună de zile până când vom sărbători Crăciunul, iar mulți dintre elevi așteaptă cu nerăbdare vacanța de iarnă. 

A mai rămas puțin peste o lună de zile până când vom sărbători Crăciunul, iar mulți dintre elevi așteaptă cu nerăbdare vacanța de iarnă.

Conform portaldeînvățământ.ro, elevii se vor bucura de vacanța de iarnă începând cu data de 22 decembrie. Aceasta se va încheia pe 13 ianuarie.

De asemenea, până la vacanța de vară, aceștia au nu mai puțin de 34 de zile libere, fără sâmbete ori duminici.

Ba mai mult, la începutul lunii februarie, ei vor intra în vacanța intersemestrială din 2019, care va începe pe 2 februarie și va încheia pe 10 februarie.

Ulterior, elevii vor mai avea vacanță de pe 20 aprilie până pe 5 mai.

Ei vor fi liberi, de asemenea, 30 noiembrie, când este sărbătorit Sfântul Andrei, pe 24 ianuarie, de Ziua Unirii Principatelor Române și pe 1 mai, când este celebrată Ziua Muncii.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... El e tânărul băut care a intrat cu mașina în centrul comercial din Brăila! Detalii neștiute despre trecutul lui...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri