Antena Căutare

Ziua amintirilor dureroase

Ieri a fost ziua amintirilor dureroase la Zalau. Zeci de oameni s-au adunat in locul unde, acum doi ani, un bloc de locuinte a sarit in aer, din cauza acumularilor de gaze de la subsol. Deflagratia a ucis doi oameni si-a lasat alti 19 sub cerul liber. Acum cei veniti acolo au aprins lumanari si au depus coroane in memoria Dianei si a lui Paul, cei doi tineri care au murit striviti sub daramaturi.

Vinovatii pentru nenorocirea de-acum doi ani nu au fost gasiti nici pana acum, procesul a fost amanat de mai multe ori. Intre timp, fostii locatari stau in blocuri ANL, fara sa stie exact cand vor fi nevoiti sa le evacueze. Pe locul pe care nu demult il numeau casa, sta acum o piatra funerara pe care sunt inscriptionate cuvintele "Eroarea umana, neglijenta si nepasarea fac intodeauna victime."
Tupeu "penal"... Copii de prima clasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 8 octombrie. Florin a oprit jocul la suma de 7.500 de lei Marti, 08.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x