Live acumiUmor
Prime Time 20:30iUmor

Ziua Femeii 2019. Top idei de cadouri inedite pentru mama de 8 martie

Ziua Femeii 2019. Top idei de cadouri inedite pentru mama de 8 martie. Află din articolul a1.ro, ce cadouri inedite îi poți face mamei tale, de 8 martie

Ziua mamei

pexels.com

Ziua Femeii 2019. Top idei de cadouri inedite pentru mama de 8 martie. Află din articolul a1.ro, ce cadouri inedite îi poți face mamei tale, de 8 martie

Doar trei zile ne despart de Ziua Internațională a Femeii, ziua în care sărbătorim toate mamele, bunicile, mătușile, verișoarele, iubitele, soțiile din lume. Grija și iubirea femeilor trebuie răsplătită cu respect și admirație. Răbdarea unei femei e de necomparat când ne gândim atât la grija mamei, cât și la iubirea soției. Mahatma Gandhi ne învață că “Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de umilinţă, credinţă şi cunoaştere.”.

La întrebarea „De ce iubim femeile?”, ne răspunde Mircea Cărtărescu atât de frumos: „De ce iubim femeile? Pentru că sunt femei, pentru că nu sunt bărbați, nici altceva. Pentru că din ele-am ieșit și-n ele ne-întoarcem, și mintea noastră se rotește mereu și mereu, numai în jurul lor.”.

Astfel, din dragoste pentru femei, există atâtea idei de cadouri din care poți alege pentru a o face să se simtă specială, apreciată și iubită de 8 martie. Printre cele mai populare idei de cadouri de 8 martie se află buchetele de flori înmiresmate, bomboane fine de ciocolată, accesorii și cosmetice.

Top idei de cadouri inedite pentru mama de 8 martie

-geantă – O poșetă care să se potrivească cu ținutele mamei tale și cu încălțările ei ar fi un cadou extraordinar.

-ramă foto – Achiziționează o ramă foto sau un album pe care să îl umpli cu fotografii cu tine și mama ta, fotografii de familie sau chiar și fotografii haioase.

-machiaj – De ce să nu îi completezi mamei colecția de farduri de pleoape sau rujuri cu niște produse de calitate? Dacă ai noroc să găsești reduceri la magazinele de cosmetice, atunci nu rata această ocazie.

-carte – Dacă mama ta are o colecție impresionantă de cărți și tot cumpără, ar trebui să te gândești să îi dăruiești una sau mai multe. Trebuie doar să știi ce gen de cărți îi plac.

-bijuterii – Ce zici de o brățară drăguță din argint sau aur pe care mama ta să o poarte mereu, cu gândul la tine? Caută bijuterii în magazinele de specialitate și alege ce crezi că i se potrivește.

-ceas – Nimic nu se compară cu darul timpului. Așadar, pe lângă faptul că de-acum încolo îți vei face mai mult timp pentru mama, alege-i un ceas care să-i definească stilul vestimentar și personalitatea.

Asigură-te că ziua de 8 martie va fi una extraordinară pentru mama ta, oferindu-i cel mai de preț cadou dintre toate, iubirea ta.

Citește și:

-Tichete cadou de 8 martie Ziua Femeii. Ce surprize pregătesc angajatorii de Ziua Internaţională a Femeii

-Zile Libere 2019. Ce cadou primesc angajatele din România, de 8 martie

Sursă foto: pexels.com

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro